#9 Londen, Londen Eye & Tower Bridge



Dag 9 alweer van mijn Londen trip. vanaf deze week hebben we we 's morgens school en 's middags excursies, al zijn dat er niet veel meer. 

Het lesdagje ging snel. We zitten nu met twee klassen bij elkaar, omdat de andere twee leraressen weg zijn en er geen vervanging is. Momenteel krijgen we les van de directeur.

's Middags gingen we weer op pad met onze groep. we reisden per boot en metro richting de London Eye en de Tower Bridge. We mochten met z'n alle een ritje maken in de Londen Eye. Een rondje duurt een half uur en normaal gesproken zou het uitzicht heel mooi moeten zijn. Jammer genoeg was het ontzettend mistig, maar alleen al de beleving was héél tof!



Rond 5 uur verlieten we de London Eye en gingen we opzoeken naar een plek om te eten. Met zijn achten aten we bij Honest burgers. Dit is een goedkoop en heel lekker burgerrestaurant in de buurt van de London Eye. Echt een aanraden als je niet veel geld wilt uitgeven.

Terug naar Ealing Broadway. Femke, Rowie, Christa en ik gingen nog even wat drinken bij Limeyard. ik heb nog even aan onze schoolopdracht gewerkt en de vlog is bijna af. We betaalden onze drankjes en gingen lekker naar onze host family. Hier namen we allebei een heerlijke douche en gingen we lekker slapen. 


xxx
Lieke

Reacties